Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان هایباشگاه خبرنگاران جواناز اصفهان،افروز صفاری فرد، در همایش ملی«جامعه بينا « شهروند نابينا» در دانشگاه کاشان گفت: بانوان 48 هزار نفر از این جمعیت 140 هزار نفری و بقیه ان را مردان تشکیل می‌دهند.

وی، وجود 11 مرکز توانبخشی کودکان و خانواده در کشور را یادآورشد وگفت: بیش از 500 نفر از کودکان فرزندان نابینایان و کم بینایان در این مرکزها زیر چترحمایتی خود قرارگرفته‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

صفاری فرد، تامین وسایل کمک درمانی توابخشی کم بینایان و نابینایان در مرکز استانها و شهرستانها را وظیفه این سازمان دانست و گفت: اداره های شهرستانی موظفند بخشی از اعتبارهای خود را به تامین تجهیرات توانخبشی این قشر اختصاص دهند.

صفاری فرد، اختلالات درمان نشده انکساری را شایع ترین علت کاهش بینایی در افراد دانست و گفت: عفونت های چشمی در چند سال گذشته که منجر به کاهش بینایی می شد، کنترل شده و هم اکنون کمتر شاهد کم بینایی افراد در کشور هستیم.

به گفته وی،285 میلیون نفر کم بینا و نابینا بر اساس آمار سازمان بهداشت جهانی در حال حاضر در سراسر جهان وجود دارد که 39 میلیون نفر از این آنها نابینا و بقیه کم بینا هستند.

مدیر کل دفتر توانمندسازی معلولان سازمان بهزیستی کشور،اظهارداشت: 19 میلیون نفر از 285 میلیون نفر را نیز کودکان کم بینا و نابینا درجهان تکشیل می دهند.

صفاری فرد، گفت: 90 درصد افراد نابینا و کم بینای جهان در کشورهای در حال توسعه زندگی می کنند.

همايش ملی «جامعه بينا، شهروند نابينا» با محوریت نقش و عملكرد خانواده با حضور محققان، پژوهشگران و جمعی از نابينايان و كم بينايان سراسر كشور به مدت دو روز در دانشگاه كاشان برگزار می شود.

بررسی زمینه های تشکیل خانواده برای افراد نابینا و کم بینا، توانمندسازی خانواده های دارای عضو نابینا و کم بینا، مبانی تحکیم خانواده های دارای عضو نابینا و کم بینا، شناسایی نقش مداخل به بهنگام در عرصه توانمندسازی خانواده های افراد با آسیب بینایی ازجمله محورهای اصلی همایش ملی جامعه بینا ، شهروند نابیناست.

نقش آموزش در ارتقای کیفیت زندگی خانواده های دارای افراد آسیب بینایی، عامل های موثر بر تسهیل فرایند ازدواج وتشکیل خانواده نابینایان و کم بینایان و نفش دسترسی نابینایان، کم بینایان و خانواده های آنان به خدمات، امکانات و تجهیزات توانبخشی،کمک زیستی و حماتی در ارتقای زندگی این افراد از دیگر موضوع های این همایش است.

انتهای پیام/م

برگزاری همایش جامعه بينا شهروند نابينا در کاشان

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۵۸۲۰۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خطر حمله قلبی در این بیماران بیشتر است

آفتاب‌‌نیوز :

از زمان معرفی درمان‌های ضد رتروویروسی برای درمان HIV در اواخر دهه ۱۹۹۰، طول عمر افراد مبتلا به HIV به طور چشمگیری افزایش یافته است. با این حال، حتی با چنین درمان هایی، مطالعات نشان داده اند که خطر بیماری قلبی در افراد مبتلا به HIV حداقل ۵۰ درصد بیشتر از افراد بدون HIV است. پژوهشگران در تحقیقی جدید دریافته اند که این موضوع با آلوده شدن به ویروس هپاتیت C تشدید می‌شود.

به گفته محققان دانشکده بهداشت عمومی جانز هاپکینز بلومبرگ آمریکا که در این پژوهش بین المللی مشارکت داشته اند، عفونت همزمان HIV و هپاتیت C به این دلیل رخ می‌دهد که آن‌ها یک مسیر انتقال مشترک دارند و هر دو این ویروس‌ها از طریق تماس خونی منتقل می‌شوند.

آن‌ها در پژوهش خود، اطلاعات بیش از ۲۳ هزار فرد ۴۰ تا ۷۹ ساله مبتلا به HIV را که بین سال‌های ۲۰۰۰ تا ۲۰۱۷ درمان ضد رتروویروسی برای HIV را آغاز کرده بودند، تجزیه و تحلیل کردند. 

نتایج این تجزیه و تحلیل‌ها نشان داد، با هر دهه افزایش سن، حملات قلبی در افراد مبتلا به HIV به تنهایی ۳۰ درصد و در افرادی که به هپاتیت C نیز مثبت بودند، ۸۵ درصد افزایش یافت.

طبق این نتایج همچنین خطر حمله قلبی در بیمارانی که دارای عوامل خطر سنتی بیماری قلبی مانند فشار خون، عادات سیگار کشیدن و دیابت نوع دو بودند به ترتیب ۳۰۰، ۹۰ و ۴۶ درصد افزایش یافت.

علاوه بر این، یافته‌ها نشان دادند: شانس بروز حمله قلبی در افرادی که برخی از عوامل مرتبط با HIV مانند سطوح پایین سلول‌های ایمنی CD۴ را داشتند و یا نوعی داروی مهارکننده پروتئاز را مصرف می‌کردند، بیشتر بود.

به گفته محققان مجری این پژوهش، نظر به یافته‌های تحقیق ما، افرادی که با HIV یا هپاتیت C زندگی می‌کنند باید از پزشک خود در مورد گزینه‌های درمانی این ویروس‌ها و سایر راه‌های کاهش خطر بیماری قلبی عروقی پرس و جو کنند.

این یافته‌های پژوهشی در نشریه Journal of the American Heart Association منتشر شده اند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • این سرطان علائم اولیه ندارد، غربالگری را جدی بگیرید
  • سهمیه خانواده های شهدا و ایثارگران در استخدام ها لحاظ شود
  • حق پرستاری؛ چراغی که به خانه معلولان رواست
  • «باران کوثری» سه داستان کوتاه را برای نابینایان روایت کرد
  • بینا شدن افراد مبتلا به نابینایی ارثی با ژن‌درمانی «کریسپر»
  • خطر حمله قلبی در این بیماران بیشتر است
  • معرفی شاخص های کلیدی برای سنجش اکوسیستم فناوری و نوآوری
  • «کودکان اُتیسمی» روی مرز باریک مرگ و زندگی
  • معلمان معمار اصلی شخصیت افراد در جامعه هستند
  • موسی عصمتی؛ شاعر روشندل: رسانه ملی با «سرزمین شعر» حرکت نویی را آغاز کرد