Web Analytics Made Easy - Statcounter

علیرضا وارثی مدیرکل بهزیستی استان قزوین در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قزوین،گفت: پارسال ۱۴ هزار و ۷۶۹ نوزاد در استان غربالگری شنوایی که از این تعداد ۶۱ نوزاد مشکوک به اختلالات شنوایی برای انجام اقدامات تشخیصی و درمانی به مراکز تخصصی ارجاع داده شدند.

وارثی اضافه کرد: کم شنوایی از جمله شایع‌ترین نقایص مادرزادی در زمان تولد است که در صورت اجرا نشدن برنامه‌های غربالگری شنوایی ممکن است کم شنوایی تا ۲۴-۱۸ ماهگی پنهان بماند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته مدیرکل بهزیستی استان، طرح غربالگری شنوایی نوزادان با هدف شناسایی به موقع و زود هنگام اختلالات شنوایی و ارائه خدمات لازم و مداخله به هنگام برای جلوگیری از عوارض کم شنوایی حداکثر تا سن یک ماهگی نوزاد صورت می‌گیرد.

وارثی گفت: استان قزوین با تهیه دستگاه‌های مدرن غربالگری و همکاری بسیار مناسب دانشگاه علوم پزشکی استان (در قالب عقد تفاهم نامه اجرای طرح درزایشگاه‌های استان) و با مشارکت بخش خصوصی مبادرت به اجرای برنامه غربالگری شنوایی در بیمارستان‌های کوثر و رازی درقزوین، ۹۶ تختخوابی (تامین اجتماعی) و شفا تاکستان و امیر المومنین بویین زهرا کرده است.

طرح کشوری غربالگری، تشخیص و مداخله نوزادان و شیرخواران (EHDI) از اسفند ۸۳ در همه استان آغاز شده است.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: بهزیستی قزوین اختلالات شنوایی شنوایی سنجی غربالگری شنوایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۱۵۵۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آماده‌باش چین برای شراره‌های خورشیدی

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از سی‌جی‌تی‌ان، مرکز ملی هواشناسی ماهواره‌ای چین (NSMC) هشداری درباره اختلالات احتمالی در سیستم‌های ارتباطی به دلیل فوران یک سری از شعله‌ها و فواره‌های خورشیدی صادر کرده است.

این هشدار پس از وقوع قوی‌ترین طبقه بندی شراره‌های خورشیدی در بعدازظهر یکشنبه منتشر شد. شراره خورشیدی از انفجار بزرگ در اتمسفر خورشید به وجود می‌آید و باعث آزاد شدن انرژی در حد شش ضرب در ۱۰ به توان ۲۵ ژول‌ می‌شود که در حدود یک‌ششم انرژی خروجی از سطح خورشید در هر دقیقه است. این پدیده در سایر ستارگان هم دیده می‌شود که به آنها نیز شراره ستاره‌ای گفته می‌شود. شراره خورشیدی کلیه لایه‌های سطح خورشید شامل شیدسپهر، تاج خورشیدی و فام‌سپهر را تحت تأثیر قرار می‌دهد و باعث گرم شدن پلاسما تا دمای چندین میلیون درجه کلوین‌ می‌شود. 

طبق گزارش مرکز ملی هواشناسی ماهواره‌ای چین، پیش‌بینی می‌شود که شراره‌های خورشیدی دوباره روز چهارشنبه فوران کنند. این شعله‌های خورشیدی تهدیدی برای ماهواره‌ها، فضانوردان و ارتباطات رادیویی هستند، اگرچه منجر به شکل‌گیری شفق‌های قطبی دیدنی می‌شود.

این سازمان به کاربران توصیه کرده، تا با تغییر فرکانس‌ها یا استفاده از روش‌های ارتباطی جایگزین، اختلالات احتمالی را کاهش دهند. این اقدام جدی از سوی چین به دلیل تاثیرات بالقوه این اختلالات بر سیستم‌های برق و ارتباطات این کشور است.

با توجه به افزایش فعالیت خورشیدی، امکان افزایش تغییرات شدید در پیرامون زمین وجود دارد که می‌تواند منجر به اختلالات و از دست دادن انرژی الکتریکی در سیستم‌های قدرتمند شود. این اختلالات ممکن است منجر به قطع برق گسترده و افزایش ریسک ایجاد آتش‌سوزی یا خرابی دستگاه‌های الکتریکی شود.

چین جزو کشور‌های پیشتاز در تولید انرژی خورشیدی است و بنابراین برنامه‌ریزی برای مقابله با این نوع اختلالات از اهمیت بالایی برخوردار است. از این رو، چین اقداماتی از جمله افزایش نظارت بر شبکه‌های برق، اتخاذ اقدامات اضطراری در صورت لزوم و ارتقای ساختار و تجهیزات برق را انجام داده است. 

براساس اظهارات مقامات چینی، همه سازمان‌های مرتبط باید در حالت آگاده‌باش باشند تا در صورت لزوم بتوانند با اختلالات ناشی از فعالیت‌های خورشیدی روبرو شوند. این اقدامات برای حفظ پایداری و امنیت انرژی الکتریکی در چین بسیار حیاتی به نظر می‌رسد و نشان از توجه جدی این کشور به امنیت انرژی و انعطاف‌پذیری سیستم‌های برق خود دارد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نگران فراگیری تک فرزندی هستیم/ دیابت و فشار خون؛ تهدیدی برای گیلان
  • شناسایی حدودسه هزار و ۸۰۰ بیمار خاص و صعب‌العلاج
  • هوش مصنوعی قادر است بیماری‌های نادر را سال‌ها زودتر شناسایی کند
  • انهدام باند سارقان موتورسیکلت با ۲۲ فقره سرقت در قزوین
  • آماده‌باش چین برای شراره‌های خورشیدی
  • کاهش چشمگیر میزان تولد نوزاد مبتلا به تالاسمی/ تهران حدود ۲ هزار بیمار تالاسمی دارد
  • وزوز گوش نشانه کاهش شنوایی
  • از ۷۰ مامای نمونه استان همدان تجلیل شد
  • دستاورد تازه پزشکی؛ تشخیص آرتروز ۸ سال قبل از ابتلا به این بیماری
  • آزمایش خون ممکن است آرتروز زانو را پیش‌بینی کند